Over ons

 

Digitale aanwezigheid.

Op de eerste plaats bouwen wij goed vindbare en snelle mobielvriendelijke websites. Onze websites zijn responsive dit betekent dat onze websites zich moeiteloos aanpassen aan de: smartphone, tablet, laptop of pc van de bezoeker. Altijd is je site dus goed zichtbaar en leesbaar. NoordPress zorgt voor een unieke en goed vindbare online identiteit. Vanuit het, voor Noord Nederland, centraal gelegen Hoogeveen bedienen wij graag Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel. Op deze manier wordt ook jij vlot door jouw doelgroep gevonden. NoordPress neemt alleen opdrachten aan als wij precies weten wat je doel is, en natuurlijk moeten we ook enthousiast zijn over jouw activiteiten en wat je hier mee wilt bereiken. 

Daarnaast maken wij webshops in WooCommerce welke prima in te bouwen is als plug-in in je WordPress website.

Wij zijn creatief, commercieel en communicatief!

We schreven ook teksten voor internet. Denk aan reclame, copywriting en PR acties en promotioneel. Wij onderhouden goede contacten met redacties van diverse media.

Wij leren jou om eenvoudig zelf je website of webshop te onderhouden. Dit bespaart veel kosten, tijd en ergernis.

Werkwijze NoordPress in het kort:

Aanvraag > contact over uw aanvraag >  offerte > bevestiging > website bouwen > testen en evalueren > website aanpassen > website in de lucht!

Natuurlijk hebben wij in de praktijk vaker tussentijds overleg met ons klanten. NoordPress vindt het belangrijk dat je alvast goed nadenkt over het doel van je website en / of webwinkel. Wat wil je bereiken op welke termijn, wie zijn je klanten en je concurrenten? Daarnaast hebben wij bruikbare content en beeldmateriaal nodig, bijschaven kan altijd nog.

Daarna leren wij je om in te loggen in de WordPress website ontwikkelomgeving. Dan kan jij je site bij werken met plaatjes en teksten. Tenslotte volgt de facturatie.

Al onze sites zijn beveiligd met een SSL certificaat, het bekende slotje voor een goede beveiliging. 

 

NoordPress werkte voor deze klanten: