Hier een greep uit ons werk. Als je op het plaatje klikt dan kom je op de website.Een korte omschrijving van ons project of case staat onder de kop .

meriska.nl

Teken- en schilderwebsite met prints op mokken, kaarsen en kaarten van kunstenares Meriska van Hof.Expositieruimten en galeries raadplegen deze website om eenvoudig te beoordelen of deze werken passend zijn. Een WooCommerce webshop wordt opnieuw geïntegreerd in deze applicatie.

Tafeltennisvereniging

De website van tafeltennisverening Reflex '65 uit Hoogeveen. Was tot voor kort gebouwd in Joomla en niet geschikt voor mobiel.
NoordPress heeft deze website in WordPress gebouwd, uitgebreid en de menustructuur aangepast.

NederCommunicatie logo blauwe achtergrond en drie figuren in rood, wit en blauw. Portfolio NoordPress websites

Website voor NT2 aanbieder

NoordPress heeft de domeinnaam, die tevens de bedrijfsnaam is, bedacht voor deze aanbieder van communicatietrainingen en Nederlands als tweede taal voor inburgeraars. Ook het logo komt van ons.
Daarnaast tekstuele adviezen doorgevoerd.

Kindervermaakdrenthe.nl

Deze website wordt goed gevonden door organisators van evenementen en feesten waarbij kinderen verwacht worden.Men kan eenvoudig een schminkster of ballonnenclown boeken en van te voren zien wat de kosten zijn.

Stichting Anders

Voor deze stichting schreef ik vele tientallen hulpverhalen en werkte dit bij op de website.Stichting ANDERS Nederland bouwt aan een beweging van geven. Dit doen wij door het opbouwen en ondersteunen van nieuwe ANDERS netwerken in het land. Want geven maakt rijk!

Ambulances rukken uit van Hoogeveen naar Serekunda

Dit artikel schreef ik voor het Dagblad van het Noorden.Tour du Gambia verbetert de zorg door apparatuur en ziekenauto’s naar kinderafdeling van Gambiaans ziekenhuis te brengen

logo Art en Zo schilderclub Zuidwolde

Schilderclub Zuidwolde

Deze teken- en schilderclub uit Drenthe had nog geen website.NoordPress bouwde er één in WordPress.

M-art webwinkel

Webshop WooCommerce plugin die is geïntergreerd in een WP website. Eenvoudig te onderhouden en uit te breiden webwinkel.

Plusgroepen ondersteunen Hoogeveense scholen

Plusgroepen ondersteunen Hoogeveense scholen in de de week van de hoogbegaafdheid. Interview en artikel voor de Hoogeveensche Courant

sfeergitarist.nl

NoordPress ontwierp het logo, schreef de content en bouwde deze website voor de evenementen sector.

annelieszorgmentor.nl

Op dit moment bouwt NoordPress een WP website voor professioneel zorgmentor Annelies Wijnands.